Praha – A. Neubert / Hejda & Tuček
pevná poloplátěná převazba
51+29+47+127+424 stran
stav dobrý
popis stavu – vazba je povolená a hřbet je zkosený ; plátno je ošoupané s drobnými trhlinkami ; stránky jsou krapet flekaté ; hřbet je vzadu naprasklý
[...] Praktická kniha ke zužitkování ovoce všeho druhu, Výroba šampaňského. (3. vydání, vydáno v roce 1925.) ;
[...] Návody a předpisy, jak možno nejlépe v domácnosti , restaurantech a cukrárnách ovoce toto zužitkovati. Nakládání malin, příprava malinových nápojů, pečiva a cukrovinek. (Vydáno v roce 1909.) ;
[...] a jich zužitkování v domácnosti, restaurantech, hotelích i v cukrářství. Úprava jahod čerstvých i konservovaných, jahodové nápoje, pečivo, zmrzliny a cukrovinky ;
[...] Sbírka nejlepších předpisů úpravy jedlých hub v domácnosti a kuchyni. Poučení o výživnosti, rozpoznání, sbírání, nakládání a sušení hub (Vydáno v roce 1925.) ;
[...] Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce. Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních (7. přehlédnuté, znova přepracované a značně rozmnožené vydání. Vydáno v roce 1924).
1200 Kč
Pro osobní vyzvednutí na prodejně je nutno zboží předem objednat v našem e-shopu.
VLOŽIT DO KOŠÍKU