1. PODZEMNÍ ANTIKVARIÁT

20. prosince 2024 — omluva

Vážení zákazníci, omlouváme se za dočasný výpadek pevné linky 222 222 226. Volejte na 737 878 957

Děkujeme za pochopení

KATEGORIE
AVANTGARDA BIBLIOFILIE, KRÁSNÉ KNIHY BELETRIE POESIE HISTORIE UMĚNÍ SPOLEČENSKÉ VĚDY ZEMĚPIS KNIHY S PODPISEM A AUTOGRAMY NOVINY, ČASOPISY A SBORNÍKY GRAFIKA, KRESBA, MALBA CIZOJAZYČNÉ MILITARIA PRAGENSIA STARÁ ŘÍŠE FILMOVÉ PLAKÁTY PLAKÁTY propagační a jiné, REKLAMNÍ TABULE VARIA (Sport, řemesla, karetní hry aj.) ŠACHY KUCHAŘKY (Jídlo, pití aj.) PŘÍRODNÍ VĚDY / MEDICÍNA VĚDA A TECHNIKA ANTIKA STARÉ TISKY, 19.STOLETÍ SCI-FI, KOMIKS, FANTASY, HOROR KOMIKS VÝTVARNÍCI EDICE EXIL ABSURDITY EROTIKA SVĚTOVÁ ČETBA NÁRODOPIS

158475. Novotný, Josef / Soukup, Václav / Nový, Josef / Benešová, Milada / Kašparová, Mařka – Výroba ovocných vín, [...] ; Maliny, Libovonné ovoce našich zahrad a lesů, [...] / Jahody, Prvé ovoce našich trhů [...] / Naše jedlé houby, [...] / Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny, [...]

Praha – A. Neubert / Hejda & Tuček
pevná poloplátěná převazba
51+29+47+127+424 stran
stav dobrý
popis stavu – vazba je povolená a hřbet je zkosený ; plátno je ošoupané s drobnými trhlinkami ; stránky jsou krapet flekaté ; hřbet je vzadu naprasklý

[...] Praktická kniha ke zužitkování ovoce všeho druhu, Výroba šampaňského. (3. vydání, vydáno v roce 1925.) ; [...] Návody a předpisy, jak možno nejlépe v domácnosti , restaurantech a cukrárnách ovoce toto zužitkovati. Nakládání malin, příprava malinových nápojů, pečiva a cukrovinek. (Vydáno v roce 1909.) ; [...] a jich zužitkování v domácnosti, restaurantech, hotelích i v cukrářství. Úprava jahod čerstvých i konservovaných, jahodové nápoje, pečivo, zmrzliny a cukrovinky ; [...] Sbírka nejlepších předpisů úpravy jedlých hub v domácnosti a kuchyni. Poučení o výživnosti, rozpoznání, sbírání, nakládání a sušení hub (Vydáno v roce 1925.) ; [...] Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce. Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních (7. přehlédnuté, znova přepracované a značně rozmnožené vydání. Vydáno v roce 1924).

1200 Kč

Pro osobní vyzvednutí na prodejně je nutno zboží předem objednat v našem e-shopu.

VLOŽIT DO KOŠÍKU

zařazeno v kategoriích:

Košík | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů | Kontakt

© 1. Podzemní antikvariát, design Petr ADÁMEK, www Tomáš ADÁMEK